Lediga Kontor Göteborg

Vi har kontorslokalen

Flyttbara väggar – ett enkelt sätt att utforma kontoret

Om du funderar över ett enklare sätt att anpassa och maximera dina kontorslokaler för företaget kan flyttbara väggar vara precis den lösning som du letat efter.

Ett modulsystem är både enkelt, praktiskt och till och med miljövänligt, då det minskar energiförbrukning och mängden byggmaterial som går åt till kontorsmiljön.

Om ditt företag växer för närvarande och du behöver fler kontor för nya anställda är ett modulsystem otroligt praktiskt och sparar stora pengar åt företaget. En förutsättning är en hyfsat öppen planlösning, men med rätt förutsättningar kan du enkelt skräddarsy en design för kontorsutrymmet – allt som sätter gränser är fantasin!

Allt du behöver göra är att ta fram en lämplig layout och sedan helt enkelt flytta väggarna till rätt plats för att avskärma vissa delar av lokalen till individuella arbetsplatser. Skärmväggar finns att få tag ifrån flera återförsäljare som specialiserar sig på kontorsmöbler.

När du är redo att skapa layouten finns programvara tillgänglig som skapar skalenliga ritningar för hur kontorsutrymmet ska utformas i praktiken. Är det för tidsödande eller krångligt kan en inredningsarkitekt hjälpa till. Delarna kan sedan med lätthet flyttas om för att skapa ytterligare arbetsplatser när företaget expanderar.

Bra för miljön 

Flyttbara väggar är ett miljövänligt sätt att omforma och designa ditt kontor. Byggprojekt är kostsamma och inte särskilt ekonomiska, så om ditt företag är i ständig förändring, varför inte satsa på ett system som sparar både pengar och framtida avfallsmaterial.

Ingen rivning eller konstruktion behövs vare sig före eller efter att väggarna satts på plats. Flyttbara väggar erbjuder miljömässigt och estetiskt inriktade företagare en utmärkt metod att låta företaget växa och förändras efter behov.

30 Sep 2013