Lediga Kontor Göteborg

Vi har kontorslokalen

Viktigt att tänka på

Att välja rätt kontorslokaler för firman är viktigt eftersom det har betydelse för effektivitet och produktivitet i verksamheten. Beroende på de dagliga behoven och typ av verksamhet, är det viktigt att välja lokaler som passar för de anställda, kunder och klienter. Oavsett om du behöver hyra mitt i staden eller i ett industriområde finns det en del att tänka på. 

Plats 

Platsen för verksamheten är en viktig faktor. Placeringen av kontoret avgörs ofta av typen av verksamhet. Det finns de företag som helst vill vara belägna i anslutning till exempelvis Göteborgs centrum medan andra är bäst lämpade i den industriella delen av staden. 

Hänsyn bör också tas efter tillgång till kunder och anställda. För att det ska vara effektivt kan kompromisser vara nödvändiga. Frågan om leverantörer kan också behöva övervägas.

Hyra

Alla som letar efter kontorslokaler tittar noga på hyrespriserna, som förstås bör falla inom din budget. Det är tillrådligt att undvika ett alltför dyrt kontor, men du bör också undvika de billigaste, eftersom det är sannolikt att värden kompromissar någonstans om priset är alltför lågt. Lokalerna måste räcka för att rymma möbler och viktiga maskiner som stora kopiatorer och annat, samt naturligtvis alla medarbetare.

Bekvämlighet 

Det moderna kontoret bör ha alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive toalett, badrum och kök i gott skick. Det bör finnas extrautrymmen för att ställa undan varor och maskiner så att ingen behöver snubbla över dem.  

12 Nov 2013